13.5 C
Delfzijl
21 juni 2021 09:30

Inbreker overlopen op het Koetshuis in Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Afgelopen woensdagmiddag werd een inbreker overlopen op het Koetshuis in Delfzijl. De inbreker was nog in de woning toen de bewoner thuis kwam en ging er op dat moment snel vandoor. De bewoner belde hierop direct 112 waarop de politie met meerdere eenheden vanaf het bureau die kant op zijn gegaan.

Nadat de straten van de wijk afgezet waren ontdekten zij een 22-jarige man in de omgeving die zich vreemd gedroeg. Toen de man staande werd gehouden zagen zij dat hij meerdere juwelen en camera’s bij zich had. Hierop is de man aangehouden.

De politie gaat samen met de vreemdelingendienst kijken wat ze naast het strafrechtelijke traject met deze man kunnen. De man had een paar briefjes geld op zak wat alvast in beslaggenomen is om de schade voor het slachtoffer mee te vergoeden.

Op het adres waar ingebroken werd is een donkerblauwe damesfiets achtergebleven. Gaat om een blauwe damesfiets, merk ranger, type valletta. Iemand die deze fiets mist kan zich melden bij de politie op 0900-8844.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
DierDier
KlussenKlussen
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten