Hooibalen in de brand naast de N360 bij Appingedam

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Appingedam – Langs de N360 bij Appingedam staan op dit moment hooibalen in de brand. De melding kwam even voor negen uur in de avond binnen bij de brandweer. Ter plaatse bleek dat meerdere hooibalen inmiddels flink in de brand stonden, hierop werd er nog een blusvoertuig uit Delfzijl opgeroepen.

De N360 is door de rookontwikkeling in één richting afgesloten voor het verkeer. Ook de N33 is afgesloten omdat de rook over de weg trekt.

Een kraan is onderweg om het hooi uit elkaar te halen zodat het geblust kan worden. Het schuimblusvoertuig van Delfzijl is ook ter plaatse om de overige voertuigen van water te voorzien.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2519″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button