fbpx
11.4 C
Delfzijl
maandag 21 september 2020
Home Economie Homeopaat/Acupuncturist Barend Winkel gaat verhuizen naar de Waterstraat

Homeopaat/Acupuncturist Barend Winkel gaat verhuizen naar de Waterstraat

Delfzijl – Barend Winkel is praktiserend homeopaat/accupuncturist in de Schuitenzandflat en hij gaat verhuizen naar de praktijkruimte bij Jouw Biovoeding in de Waterstraat 41 te Delfzijl per 16 juni aanstaande.

Al vele jaren biedt Barend Winkel natuurgeneeskundige behandelingen aan. Hij combineert hiervoor diverse methoden, je kunt hierbij denken aan Homeopathie, Bio-resonantie (Elektro-accupunctuur), Irisscopie en (oor)Accupunctuur. De kracht van de behandeling zit in de combinatie van de verschillende methoden.

Een eerste bezoek begint met een intake, waarbij de verschillende chakra’s en lichaamssystemen worden nagelopen. Tevens kijkt Barend Winkel met de irisscoop in de ogen om een completer beeld te krijgen. Aan de hand van de bevindingen zal hij een behandeling uitvoeren. Het ontwikkelingen van klachten heeft vaak enige tijd geduurd. De herstelbehandeling heeft ook tijd nodig. Daarom is het wenselijk dat er regelmatig een herhaalbezoek is, om het herstel van de klachten te bevorderen. Deze wordt ondersteund met homeopathische geneesmiddelen. De geadviseerde geneesmiddelen worden getest op de persoon, zodat het meest effectieve middel wordt gekozen. Het testen van de geneesmiddelen gebeurt via de Bio-resonantie.

Barend Winkel gaat gebruik maken van de praktijkruimte achterin de natuurvoedingswinkel Jouw Biovoeding. Voor vragen aan Barend Winkel of het maken van een afspraak kan je Barend bellen op: 06 53 69 46 13. Vergoeding vanuit het aanvullende ziekenfondspakket is vaak mogelijk.

Op woensdagmiddag kunt u een afspraak maken bij Aafke Wildeboer van Pedicurepraktijk Oldambt voor de voetverzorging. Aafke is Medisch Pedicure en Voetreflexologe. Mensen met diabetes kunnen een vergoeding krijgen voor een voetbehandeling. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je  Aafke bellen op: 06 41 62 76 24.