fbpx
8.1 C
Delfzijl
20 januari 2021 01:47

Verlichting van de coronamaatregelen: Toch Kriebeldam, maar anders dan anders

Appingedam – In korte tijd kan er veel veranderen. Korte tijd geleden werd bekend dat Kriebeldam niet door kon gaan. Inmiddels zijn sommige maatregelen versoepeld en gaat bijvoorbeeld kinderen ook weer “gewoon” naar school.

Eerst was Kriebeldam van plan alleen activiteiten voor thuis te organiseren. Maar gelukkig kregen ze van de gemeente Appingedam te horen dat er, met de nodige maatregelen, ook activiteiten in groepsverband mogelijk zijn. In samenspraak met de gemeente en ASWA-Welzijn worden er dan ook toch enkele Kriebeldam activiteiten georganiseerd deze zomervakantie.

Wel wordt de opzet anders dan anders, er wordt gewerkt in kleine groepen en je kan slechts één dag in plaats van twee weken meedoen.

Ga je na de vakantie naar groep 2, 3 of 4 dan kan je meedoen op woensdag 8 juli. Ga je naar groep 5 of 6 dan ben je op 9 juli welkom. Wanneer je na de vakantie gaat starten in groep 7, 8 of de brugklas dan zien ze je graag op vrijdag 10 juli. Op deze manier kunnen er in kleinere groepen toch leuke spellen gedaan worden.

Deze zullen zo veel mogelijk buiten plaatsvinden. Voor de allerjongsten bij het ASWA-gebouw en de oudste groepen zullen waarschijnlijk naar Ekenstein gaan waar een programma wordt georganiseerd. Het programma duurt tot na het avondeten, dus iedereen blijft gezellig op Kriebeldam eten.

Kinderen die de afgelopen weken zich al hadden aangemeld voor de “thuis-activiteit” hebben inmiddels een mail ontvangen met informatie over het aanmelden. Wie dit nu leest en denkt ik wil ook graag meedoen, dat kan nog. Alleen even aanmelden via de website www.kriebeldam.nl is voldoende. Je kan je dit jaar niet aanmelden bij het ASWA-gebouw. Deelname is in principe gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Volg ons op

10,788FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten