Hogelandsterweg weer vrijgegeven voor verkeer nadat betonwagen lading verloor

Delfzijl – De Hogelandsterweg tussen de rotonde met de N360 en de Eemsweg in Delfzijl is vanmiddag enige uren afgesloten geweest. Dit gebeurde nadat rond half twee een betonwagen een deel van zijn lading had verloren. Dit leverde een gevaarlijke situatie op voor motoren en scooters, ook automobilisten moesten oppassen dat ze hun auto’s niet beschadigden met opspattende kiezels uit het beton.

De gemeente was snel ter plaatse en zorgde ervoor dat ze samen met een loonwerker de weg vlot konden schoonmaken. De afgesloten weg had ook gevolgen voor de lijnbussen die geen gebruik meer konden maken van deze route. Qbuzz liet de bussen een alternatieve route rijden.

De weg werd rond 17:00 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2120″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button