fbpx
1.8 C
Delfzijl
23 januari 2021 21:10

Hogeland on the move panna erg geslaagd

Uithuizermeeden – In de zomervakantie hoeven kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar in gemeente het Hogeland zich niet te vervelen. Ze kunnen namelijk deelnemen aan “Hogeland on the Move” een initiatief van Beweegteam het Hogeland, Huis voor de sport Groningen, Jongerenwerk Barkema & de Haan, Mensenwerk Hogeland en MJD.

Afgelopen week was de tweede week van “Hogeland on the Move”, de activiteit Panna stond op het programma, in Leens, Uithuizermeeden en Bedum werden er mooie panna’s uitgedeeld. De deelnemers konden in een opblaasbare pannakooi van Multi sport events hun skills laten zien.

De deelnemers speelden 1 tegen 1, als ze een panna maakten was de wedstrijd gelijk afgelopen, wat resulteerde in sommige wedstrijden van maar 5 seconde. Als er na 3 minuten geen panna was gemaakt telden het aantal doelpunten. In toernooivorm werden er meerdere wedstrijden gespeeld.

Mooi om te zien hoe een 6 jarige deelnemer uit Leens diverse panna’s wist te maken bij veel oudere tegenstanders. De sfeer was alle dagen goed, gemoedelijk en sportief.

Deze week Fortnite-Nerf toernooi
Deze week staat het Fortnite-Nerf toernooi op het programma. Maandag vond de eerste activiteit plaats in Ulrum, dit was een groot succes. Aan het begin krijgen de deelnemers 15 seconde om kogels te pakken die verspreid liggen over het speelveld, daarna is het de bedoeling dat ze elkaar raken met de kogels (foam). Degene die als laatst overblijft wint en mag een leuke prijs uitzoeken! Alle deelnemers dragen veiligheidsbrillen.

Je kunt je nog opgeven tot woensdag 16.00 uur! Donderdag zijn ze in Uithuizen en vrijdag in Bedum, heb je geen gun? Geen probleem, geef dit aan bij je opgave en ze zorgen dat je er eentje hebt tijdens het spel.

In de laatste week van de zomervakantie kun je komen longboarden en slacklinen, heb je dit nog nooit gedaan? Geen probleem, ze helpen je op weg!

Neem een kijkje op de facebookpagina van “Beweegteam het Hogeland” of “Mensenwerk Hogeland” voor de laatste informatie m.b.t. de activiteiten. Geef je snel op via hogelandbeweegt@gmail.com

Volg ons op

10,795FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten