Het Hogeland College Uithuizen opent haar deuren voor toekomstige leerlingen

Uithuizen – Eindelijk is het weer mogelijk om, na twee jaar noodgedwongen online te zijn geweest,  een fysieke open dag te organiseren voor toekomstige leerlingen uit de regio. Zit jij op de basisschool? Maak jij daarbij binnenkort de overstap naar het voorgezet onderwijs? En twijfel jij nog over jouw schoolkeuze? Kom dan langs op Het Hogeland College en proef de sfeer tijdens de open avond in Uithuizen!

Op 28 januari opent Het Hogeland College van 18:30 uur tot 21:00 uur haar deuren voor toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Neem een kijkje bij verschillende vakken en ontvang een voorlichting over het onderwijs en kom meer te weten over de toekomstige nieuwbouwvestiging! Los de escaperoom op bij Duits, duik in de wonderlijke wereld van de Biologie en ga op avontuur door verschillende landen bij Aardrijkskunde en Geschiedenis.

Nieuwsgierig geworden?
Kom vooral langs! Meer weten? Ga naar: www.hogeland.nl/uithuizen , bezoek de Instagrampagina (@het.hogeland.college) of mail uw vragen naar g.nijboer@hogeland.nl. Op de website vindt u ook meer info over de open dagen van de andere locaties van Het Hogeland College.”Back to top button