Herfstworkshop bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk

Spijk – Het is weer tijd om uw creatieve kant te laten schijnen! Op dinsdag 26 september en woensdag 27 september wordt er bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk een herfstworkshop georganiseerd. Deze workshop biedt de kans om met natuurlijke materialen een prachtige herfstdecoratie te maken, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Deze gezellige workshop, inclusief een hapje en een drankje, geeft de gelegenheid om samen met anderen creatief aan de slag te gaan met natuurlijke materialen. Of u nu alleen komt, met vrienden, buren, collega’s of ex-collega’s, het wordt een avond vol plezier, waarbij u met een uniek stuk naar huis gaat.

Het draait allemaal om de gezelligheid, creativiteit en elkaar helpen waar nodig tijdens deze workshop. Na afloop van de workshop heeft u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te winkelen tijdens onze “afterwork shop.”

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus grijp uw kans als u zin heeft in een avond vol creativiteit en gezelligheid. Wat u moet meenemen voor deze avond is, indien beschikbaar, uw eigen gereedschap zoals een mes, kniptang en lijmpistool. Maakt u zich geen zorgen als u geen gereedschap heeft, deze zijn aanwezig. Het enige wat u echt niet mag vergeten, is een goed humeur!

Workshop Locatie en Tijden:
Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46, 9909 AR Spijk Tijd: 19:30 uur tot 22:00 uur Kosten: €35,00 inclusief alle materialen, hapje en drankje.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden (aanmelding is definitief na betaling), neem dan contact op via:

Vergeet niet om Winterwonderland Spijk in uw agenda te zetten: van maandag 13 november tot zaterdag 23 december.

Back to top button