HEMA Delfzijl bestaat vijftig jaar, en dat wordt gevierd

Delfzijl – Op 23 september bestaat HEMA Delfzijl 50 jaar. Een mijlpaal die het bedrijf niet zomaar voorbij wil laten gaan. Omdat “de HEMA” er voor de inwoners van Delfzijl en omgeving is, wil het bedrijf graag wat voor haar klanten doen. Zo wordt er op 21 en 28 september om 15.00 uur een miniconcert gegeven door de “Magellan Singers”  en kan de klant sparen voor een jubileum theelepel bij een volle koffie-spaarkaart. Ook kunt u een mooie jubileum usb-armband winnen door mee te doen aan de loting. Deze acties starten vanaf 12 september.

Al bijna 50 jaar heeft HEMA Delfzijl een ruim assortiment met de nieuwste mode, een heerlijk kopje koffie en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke HEMA gebak en de warme rookworst. Volgens eigenaar Reinier Doornbos zijn er nog vele kansen om HEMA Delfzijl nog mooier en beter te maken voor de klanten. “Wij zijn zeer tevreden over de afgelopen 50 jaar en plannen de komende 50 jaar ook al vast, we moeten met onze tijd mee gaan en dat hebben we de afgelopen jaren steeds weer gedaan, dit zullen we dan ook in de toekomst blijven doen met de grootste en mooiste HEMA van Noord Groningen op de mooiste locatie in het centrum van Delfzijl”.

U vindt in de horeca een mooie uitstalling die het heden en verleden van deze iconische winkel laat zien. Heeft u zelf nog oude HEMA artikelen dan kunt u deze hier natuurlijk ook tentoonstellen. Door de ruime openingstijden kunt u zelfs zaterdags al vanaf 08.00 uur bij Hema Delfzijl terecht.

Back to top button