fbpx
24 C
Delfzijl
woensdag 03 juni 2020
Home Economie HEMA Delfzijl komt met nieuw broodconcept

HEMA Delfzijl komt met nieuw broodconcept

Delfzijl – Vanaf deze zomer heeft HEMA Delfzijl een nieuwe broodafdeling met een uniek assortiment van brood zoals dat vroeger gebakken werd.

Al het brood wordt meerdere malen per dag afgebakken dus het ruikt heerlijk in de winkel. “Brood was vroeger véél lekkerder”. Met dit als uitgangspunt is het nieuwe brood van HEMA ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waar gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Door de natuur de tijd te geven om haar werk te doen, krijgt het brood écht de tijd en rust, maar liefst 30 uur in plaats van 3 uur. Hiermee gaat men terug naar het productieproces van vroeger, maar wordt er wel gebruik gemaakt van de technieken van morgen. Dit resulteert in pure, uitstekend verteerbare producten van 100% natuurlijke ingrediënten. Kortom; het allerbeste brood. Bereid met tijd en vakmanschap, én dat proef je.

Bij HEMA Delfzijl vindt u natuurlijk ook heerlijke croissantjes, Kaiser broodjes en vele andere kleine broodjes. Ook zijn er heerlijk boerenbroden die ook in de winkel afgebakken worden. Komende weken zullen er leuke aanbiedingen zijn en kun je in de winkel dit heerlijke brood proeven.

Advertenties