Pinksterfeesten: havencafé stort zich met live muziek in het feestgewoel

Delfzijl – Nieuwe sfeermaker tijdens de Pinksterfeesten is het Havencafé op Boulevard. Dit gloednieuwe, gezellige café stort zich met twee bands in het feestgewoel. 

Pinksterzondag staat traditioneel de Zotte Zondag op de agenda van de Pinksterfeesten. Op deze zondag staat de Boulevard bol van muziek, straattheater en ander vermaak. Het Havencafé haakt daarbij aan. Van 17.00  tot  21.00 uur doet  het Damster duo Aron Daze. een duit in het zakje. Arjan en Nick brengen een meerstemmig gezongen repertoire en zijn graag geziene gasten op muziekevenementen. 

Maandag, de laatste dag van de Pinksterfeesten met onder meer het grote Dijkfeest spettert het van 17.00 tot 21.00 uur met de swingende band Vieux. Deze achtkoppige band speelt ‘sweet soul music’. 

Op Springpop in Delfzijl was de band een paar jaar geleden een geweldige uitsmijter waar nog lang over werd gesproken. Vieux komt nu terug om in de aanloop naar het afsluitende vuurwerk de stemming er nog een keer goed in te brengen. Het publiek is dan meteen op de goede plek om een fantastisch uitzicht op het vuurwerk te hebben. 

Back to top button