Harmen Stam zwemt van Appingedam naar Groningen voor het goede doel

Groningen – Harmen Stam is vanmiddag, na een zwemtocht van ongeveer 18 kilometer door het Damsterdiep, aangekomen in de stad Groningen. Hij vertrok vanmorgen om 07:00 uur vanuit Appingedam en kwam rond 14:45 aan bij het eindpunt: de Jan Bronssluis in Groningen.

Stam zwom de route om geld in te zamelen voor Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom kinderkanker. “Helaas is onze familie hiermee ook geconfronteerd. 5 jaar geleden werd bij mijn neefje Daan op 1 jarige leeftijd neuroblastoom kinderkanker ontdekt. Om dit vanaf de zijlijn te aanschouwen heeft zo zijn sporen achter gelaten, zo’n klein mannetje die de strijd van zijn leven moet vechten. Het is zo oneerlijk. Na twee jaar in spanning te hebben geleefd heeft hij gelukkig de strijd overwonnen!”, vertelt Stam.

Om genezing van neuroblastoom dichterbij te brengen, is er veel en goed onderzoek nodig. Daarom nam hij het besluit om vandaag de 18 kilometer lange route te zwemmen. Inmiddels is er €5122 euro opgehaald, daarmee is het doel van €1800 euro met 285% behaald. Doneren kan nog altijd via de donatiepagina.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2851″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button