Groots Oktoberfest muziekfeest op zaterdag 8 oktober in Delfzijl

Delfzijl – Op zaterdag 8 oktober 2022 kan de lederhose of dirndl weer uit de kast worden gehaald. Dan wordt door de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” met facilitaire medewerking van Grand Café Het Lokaal weer het Oktoberfest Delfzijl georganiseerd. Een groots muziekfeest met ruim vijf uur live muziek. Het feest wordt gehouden in de Eemsdeltahal (voormalig Evenementenhal) aan de Havenboulevard Delfzijl. 

De Eemsdeltahal wordt volledig ingericht in Duitse sfeer met biertafels, waar de bezoekers aan tafel worden bediend en bier in grote bierpullen wordt geserveerd. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gehuld. De hal wordt prachtig uitverlicht.

Vanaf 20.00u gaat het Oktoberfest los met bier, bradwurst en een feestelijk live muzikaal programma met Nederlands- en Duitstalige meezinghits. De live muziek wordt verzorgd door de 50 muzikanten van muziekvereniging “Koningin Wilhelmina”, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goerree. Daarnaast treedt Das Tiroler Team op. Een 9-koppige band in Tiroler stijl waar wereldhits worden omgetoverd tot Polka Pop. Een band met power, de betere sound maar vooral met een verrassende twist.

De Eemsdeltahal is open vanaf 19:00u. De biertafels/toegangskaarten moeten worden gereserveerd. Bezoekers kunnen een halve (vier-persoons) of hele (8-persoons) biertafel reserveren. Reserveren gaat online via www.oktoberfestdelfzijl.nl

Back to top button