Groots meezingfeest op de Pinksterzondag met o.a. Peter Beense

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl  – Op zondagavond 4 juni vindt tijdens de 141e Pinksterfeesten Delfzijl in de Evenementenhal Delfzijl het Toppers Concert plaats. Een groots meezingfeest met Nederlandstalige muziek. Met de liedteksten op grote schermen en met verschillende zangers, kan het publiek tijdens het concert alle zeer bekende nummers meezingen.

Er is medewerking van Peter Beense, Koos Alberts, Willie Oosterhuis (presentatie), Theo Driessen (van DiepTriest), DJ Bas Bosman, The New College Band (met Manon Prins en Nick Arends) en muzikale ondersteuning door de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl.

Kaarten zijn in de voorverkoop t/m zaterdag 3 juni beschikbaar bij Van Dijks Kaashuis en Bloemenhuis Akkerman in het centrum van Delfzijl. Kaarten kosten EUR 5,00 per stuk en zijn ook aan de kassa van de Evenementenhal beschikbaar op zondag 4 juni vanaf 20.00u. Het Toppers Concert begint om 20.30u. De Evenementenhal Delfzijl is open vanaf 20.00u.

Het Toppers Concert 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Delfzijl, KZRV Neptunus, Provincie Groningen, Centrum Veilig Wonen, Rabobank, PPG, Dhr K.J. vd Berg, SNS Fonds Eemsmond en AkzoNobel. 

Back to top button