Groot Sinterklaasfeest in het ASWA-gebouw een succes

Appingedam – Op woensdag 27 november werd er in het ASWA gebouw te Appingedam een groot gratis Sinterklaasfeest gegeven voor alle kinderen uit Appingedam.

De feestelijke middag werd door een groot aantal sponsoren mogelijk gemaakt en tevens werd er een grote zaal door de ASWA beschikbaar gesteld. Ook was net als vorig jaar het Swinging Seniors muziek orkest weer aanwezig voor een deel van de muzikale omlijsting.

De ongeveer 70 kinderen tevens dansen tijdens de pieten disco maar ook tijdens de danswedstrijd waar leuke prijsjes mee te winnen waren.

Snoep/strooigoed en drinken voor de kinderen waren ook volledig verzorgd en tevens konden de kinderen die het aandurfden een liedje zingen bij Sinterklaas.

Sinterklaas had tevens de eer om een handtekening op een gipsvoet van een kindje te zetten die een ongelukje had gehad. Het jongetje was zeer trots op deze handtekening en zou zijn gipsvoet goed gaan bewaren.

De kinderen genoten volop van deze gratis middag net als de organisatie van deze middag die gelijk al liet weten dat deze middag volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen.

Vlak voor afloop van de middag kregen alle kinderen een grote plastic tas met daarin allerlei cadeautjes waarna de kinderen met hun ouders tevreden en voldaan terug naar huis keerden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2287″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button