23.9 C
Delfzijl
18 juni 2021 21:02

Groningse Warmtetour komt in Appingedam

spot_img

Appingedam – Wilt u uw woning beter isoleren, of bent u zich hierop aan het oriënteren? Op 3 november organiseert het Energieloket Groningen een informatieavond van de Groningse Warmtetour; een tour over het isoleren van uw woning. Deze informatieavond zal plaatsvinden in MFC Kabzeël in Appingedam van 19.30 tot 21.30 uur. Alle inwoners van de gemeente Appingedam zijn hiervoor van harte welkom.

De informatieavonden zijn onderdeel van de Groningse Warmtetour, een initiatief van het Groningse Energieloket. Het doel van de campagne is alle Groningse huiseigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het isoleren van hun huis.

Veel bewoners zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van isoleren, zoals een lagere energierekening en comfortabelere wonen. De volgende stap is het vinden van een bedrijf om dit uit te voeren. Maar waar moet je op letten bij het aanvragen van een offerte, hoe kun je verschillende offertes met elkaar vergelijken en hoe selecteer je het juiste bedrijf. Tijdens de avond staan we uitgebreid stil bij de do’s en de don ‘ts in het offertetraject. En op de bedrijvenmarkt kunt u meteen terecht bij een aantal bij het Energieloket aangesloten bedrijven om een offerte aan te vragen.

De informatieavond is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in MFC Kabzeël in Appingedam. Bezoekers worden wel vriendelijk verzocht om zich aan te melden voor deze avond via https://www.energieloket-groningen.nl/gemeente/appingedam/
Deze informatieavond wordt georganiseerd door het Energieloket Groningen, in samenwerking met de gemeente Appingedam en met medewerking van de Damster Stadscoöperatie i.o., voor duurzame ontwikkeling en energie.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website www.energieloket-groningen.nl. Hier staat onder andere informatie over hoe u kunt checken hoe uw woning geïsoleerd is, welk (voorlopig) energielabel u hebt en welke maatregelen voor u aantrekkelijk kunnen zijn.

De Groningse Warmtetour trekt vanaf oktober 2016 door Groningen. De Groningse Warmtetour is een initiatief van het Energieloket Groningen; een samenwerking van de Groningse gemeenten, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM en de Natuur en Milieufederatie Groningen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten