Gratis cursus Politiek Actief, gemeente Eemsdelta

Delfzijl – Meedoen in de lokale politiek is misschien wel eenvoudiger en leuker dan u denkt. De gemeenteraden van Appingedam, Delfzijl en Loppersum organiseren voor inwoners van 16 jaar en ouder de cursus Politiek Actief.  Deze cursus is bedoeld voor inwoners die willen weten hoe de lokale politiek werkt en misschien wel raadslid willen worden in de nieuwe gemeente Eemsdelta.

Tijdens deze cursus leert u meer over de gemeentelijke politiek en wordt u getraind in vaardigheden als debatteren. De cursus wordt verzorgd door Prodemos in samenwerking met de raadsgriffiers. Maximaal 30 cursisten kunnen meedoen aan de cursus en vol = vol. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: griffie@delfzijl.nl. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en een korte motivering waarom u mee wilt doen aan deze cursus.

Wilt u eerst meer informatie over de cursus dan kunt u terecht bij de raadsgriffier, Onno Rijkens of telefoonnummer (0596) 63 93 10 of 06 21 59 45 64. Bij deelname aan deze cursus is het wenselijk dat u alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

Back to top button