10.2 C
Delfzijl
8 mei 2021 12:42

Google ondersteunt lokale initiatieven met Google Grants Programma

Eemshaven – Projecten in de provincie Groningen die de maatschappelijke ontwikkeling van de regio versterken kunnen kans maken op steun van het Google Grants Programma. Met dit programma wil Google bijdragen aan de gemeenschappen waar het bedrijf is gevestigd en lokale initiatieven een steuntje in de rug geven. Geïnteresseerden kunnen tijdens twee informatiebijeenkomsten, op 12 maart in Delfzijl en 14 maart in Appingedam, meer horen over de mogelijkheden.

Google is dankbaar voor de steun die de lokale gemeenschappen geven en wil de gemeenschappen graag helpen. Google Grants ondersteunt initiatieven van non-profit organisaties en burgers, waarbij de focus ligt op een onderwijsdoelstelling (omgaan met techniek, internet en wetenschap), initiatieven  gericht op duurzaamheid en het milieu en projecten die kansen verbeteren van mensen in de regio en de participatie vergroten van inwoners. Ook is Google geïnteresseerd in maatschappelijke projecten waarbij internet een rol speelt.

Google organiseert twee afzonderlijke informatiebijeenkomsten voor organisaties die geïnteresseerd zijn in het Grants Programma. Lokale organisaties zonder winstoogmerk die projecten hebben die passen bij genoemde doelstellingen worden van harte uitgenodigd bij de volgende informatiebijeenkomsten:

Tijdens de informatieavonden vertellen Google-medewerkers over de mogelijkheden voor een donatie vanuit het Google Grants programma en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via e-mail naar eemshaven@google.com onder vermelding van uw naam en datum van de bijeenkomst van uw voorkeur.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten