fbpx
zaterdag 04 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Gökhan Güven mede-eigenaar Eemsdeltahal gaat zich richten op buitenlandse feesten en bruiloften

Delfzijl – Gökhan Güven uit Appingedam is sinds januari mede-eigenaar van de Eemsdeltahal in Delfzijl. De grote hal aan de havenboulevard in Delfzijl is voor de andere helft in handen van Borchheerdt BV. Borchheerdt doet de volledige exploitatie van de Eemsdeltahal.

Güven gaat zich richten op het organiseren van grote buitenlandse bruiloften en feesten. “Alle buitenlandse feesten en/of bruiloften zullen in de toekomst via mijn netwerk worden georganiseerd, ” vertelt Güven. “Hier gaan we een compleet vernieuwde en frisse draai aan geven. Vrijwel alle buitenlandse feesten en bruiloften in de wijde regio worden sinds lange tijd in de Evenementenhal georganiseerd en dat zijn hier ook altijd de voornaamste activiteiten geweest. De komende periode zullen we kijken in hoeverre we de verschillende nieuwe activiteiten met elkaar, met inachtneming van de corona-maatregelen, kunnen combineren.”

Grote feesten met honderden gasten
Het gaat dan met name om Turkse bruiloften, maar ook Arabische en Marokkaanse feesten zijn mogelijk. Een Turkse bruiloft kun je niet vergelijken met een Nederlands trouwfeest. Ze zijn over het algemeen veel groter van opzet. Dat begint bij 300 tot 400 personen en kan oplopen tot 700 bruiloftsgasten. De ruime Eemsdeltahal is bij uitstek geschikt voor grote partijen.

Gökhan investeerde eerder in het voormalige havenschapgebouw in Delfzijl. Hij vind het leuk om weer in Delfzijl te investeren. “Het gaat goed hier in Delfzijl en ik heb goede hoop voor de toekomst van gemeente Eemsdelta.”

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer