Cruiseschip Odyssey of the Seas trekt veel bekijks in de Eemshaven

Eemshaven – Na enkele dagen in mist te zijn gehuld was dinsdagmiddag cruiseschip Odyssey of the Seas goed te zien. Veel dagjes mensen trokken naar de Eemshaven om het cruiseschip te aanschouwen. Maar soms hadden belangstellenden pech omdat er weer een mistbank door de haven trok en het schip daardoor verdween.

De Odyssey of the SeasĀ is gebouwd bij de Meyer Werft in het Duitse Papenburg en is zondagmorgen aangekomen in de Eemshaven. Vanwege dichte mist was het schip niet te zien. Het schip heeft een lengte van ruim 347 meter en is ruim 41 meter breed en heeft plaats voor vijfduizend passagiers.

Het cruiseschip ligt nog even in de Eemshaven en zal een paar testvaarten maken voor het verder vaart naar Bremerhaven. Daar wordt het over een paar weken overgedragen aan de Amerikaanse rederij Royal Caribbean.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2674″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button