Goede tweedehands boeken gezocht voor Boekenmarkt Soroptimistsclub de Eemsmond

Appingedam – Sinds enkele weken verkoopt Soroptimistclub de Eemsmond tweedehands boeken in de entree van GroenRijk Eemsdelta. De opbrengst komt volledig ten goede aan Oekraïne, specifiek aan Stichting De Leeuw Kyiv.

Deze stichting bestaat uit Nederlandse ondernemers die vanwege de oorlog Oekraïne hebben moeten verlaten en n u hun krachten bundelen om zo veel mogelijk humanitaire hulp te kunnen bieden. Zo vertrekken er haast dagelijks vrachtauto’s met allerlei goederen vanuit Nederland naar alle uithoeken van Oekraïne.

Zaterdag 27 augustus zal voor het eerst sinds Corona weer de jaarlijkse boekenmarkt op het terrein van de Bierumer School plaatsvinden, traditiegetrouw tijdens de jaarmarkt van Bierum. De opbrengst zal in zijn geheel besteed worden aan humanitaire hulp voor vluchtelingen, schoolgeld voor schoolmeisjes in Malawi en het wereldwijde project Trees4life.

Om deze markt tot een groot succes te maken heeft Soroptimistclub de Eemsmond mooie 2ehands boeken nodig. Hierbij dus een oproep aan iedereen om je boekenkast op te ruimen en de goed verkoopbare boeken te doneren voor het goede doel.

Afgeven mag bij GroenRijk Eemsdelta, Woonplein Appingedam. Ophalen is ook mogelijk via eemsmond@soroptimist.nl 06-53522783.

Back to top button