3.4 C
Delfzijl
9 maart 2021 01:19

Goede resultaten voor taekwondoka’s TA-Jan Ekema in Kroatie

Mode 2021Mode 2021
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
KlussenKlussen

Novigrad – Op de Europese kampioenschappen in Novigrad Kroatie wisten de deelnemers van TA-Jan Ekema goede resultaten te behalen.

Patrick van Wijk deed het uitstekend met een 3de plaats bij de stijlpatronen (evenals zijn zoon Sylvian van Wijk) een 1ste plaats met het puntstop sparen en een 1ste plaats met het doorgaand sparren.

Bij het puntstop sparren kreeg Patrick o.a. twee Russen als tegenstander n.l.  de favoriet Aleksandr Tugbaev en de kleine maar snelle Almaz Gerfanov. Patrick volgde de aanwijzingen van zijn coach Jan Ekema uitstekend op en de beide Russen werden uitgeschakeld waarmee de eerste Europese titel binnen was.

Met het doorgaand sparren trof Patrick de op revanche beluste Rus Almaz Gerfanov in de finale weer. Patrick kwam met een ronde trap naar het hoofd op voorsprong te staan en door tactisch spel van coach Jan Ekema, wat Patrick perfect uitvoerde, kwam de Rus er niet meer aan te pas en werd Patrick voor de 2de keer Europees kampioen.

Sylvian- en Sharyl van Wijk behaalden beiden bij het puntstop sparren een 3de plaats. Bij het doorgaand sparren behaalde Sharyl van Wijk een 2de plaats en Sylvian van Wijk en Lennart Blaauw een 3de plaats.

Overige prijswinnaars waren Lars Toet 2x2de, Brandon Elkhuizen 2x3de en Ilhame El Kafroune en 2x3de plaats allen met het sparren. De hier genoemde deelnemers waren al op de terugweg en staan niet op de foto.

Volg ons op

10,967FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten