Goede prestaties pupillen AV Fivelstreek op indoorwedstrijd Stadskanaal

Stadskanaal – De sporthal in Stadskanaal was zaterdag 9 januari the place to be voor de atleten uit het Noorden. De enige indoorwedstrijd in onze provincie werd druk bezocht door atleten uit het hele land. AV Fivelstreek werd vertegenwoordigd door 7 pupillen en 1 junior. Op de driekamp (hoogspringen, sprint en kogelstoten) werden enkele geweldige prestaties neergezet! Daarnaast werden er ook nog medailles behaald op de 600 meter in verschillende categorieën.

Maar ook zonder die sportieve hoogtepunten zou sprake zijn geweest van een geslaagde middag. Het was ook voor de meegereisde supporters weer genieten geblazen. Maud Visscher behaalde goud op de driekamp door eerste te worden bij zowel het kogelstoten als het hoogspringen bij de meisjes pupillen A2. Zij pakte tevens het zilver op de 600 meter in een nek aan nek race met de uiteindelijke nummer één.

Wesley Boers, pupil A1, pakte het zilver op de driekamp en haalde brons op een zeer spannende 600 meter, waarbij hij alles moest geven. Maurits Meijerhof veroverde een bronzen plak op de driekamp door een stabiele wedstrijd. Rafael van Gennip behaalde een zilveren medaille op de 600 meter. Kevin Mulder stootte zijn kogel naar 5.95 meter, wat hem een mooie pr opleverde. Alle drie de jongens zijn pupil A2. Daphne Linstra pakte bij de junioren een bronzen plak op de tweekamp horden 50m en 60m. Nico de Groot (pupil C) en Fern Smit (mini-pupil) vielen niet in de prijzen, maar behaalden allebei weer een aantal mooie pr’s.

Back to top button