Gezellige seizoensafsluiting bij DTTC’78 met familie toernooi

Delfzijl – Nu het tafeltennisseizoen op zijn einde loopt, heeft DTTC’78 traditiegetrouw zijn jaarlijkse seizoensafsluiting gevierd. Dit jaar werd het seizoen afgesloten met een gezellig familie toernooi, waarbij jeugdleden samen met een familielid of kennis een team vormden. Het toernooi bestond uit enkel- en dubbelwedstrijden, waarbij families tegen elkaar speelden. Dit leverde spectaculaire en vaak hilarische momenten op, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer.

De teams waren ingedeeld in poules van verschillende sterktes. De winnaars van de eerste en tweede plaats in elke poule ontvingen een grote slagroomtaart in de vorm van een waardebon, beschikbaar gesteld door HEMA Appingedam.

Na afloop van het toernooi werd de barbecue aangestoken. Ondanks het slechte weer, waardoor de barbecue binnen plaatsvond, genoten de aanwezigen in de zaal van een gezellige avond onder oranje sferen. Veel leden en hun familie sloten aan voor deze afsluitende feestelijkheid.

Nu staat eerst een welverdiende vakantie op het programma. Vanaf augustus begint het nieuwe seizoen langzaam weer op gang te komen, waarna DTTC’78 in september weer volledig van start gaat.

Back to top button