Gesprekstafel vitaal en sociaal in elke levensfase

Appingedam – Er wordt vanuit de samenleving een steeds groter beroep gedaan op ouderen. De Raad van Ouderen (www.raadvanouderen.nl) is door het Ministerie van VWS gevraagd een advies te schrijven over het ‘activeren van vitale ouderen.’ De Raad vindt dat alle ouderen actief kunnen zijn op verschillende niveaus, ongeacht de mate van vitaliteit, en daar sluiten Platform Pouwer en gemeente Eemsdelta zich bij aan!

Daarom organiseert Platform Pouwer (www.platformpouwer.nl) samen met de gemeente Eemsdelta een  gesprekstafel om met ouderen te praten. Ze  horen graag u of en hoe u actief bent in uw eigen omgeving, welke groepen dat  ook zijn, en hoe ouderen het beste geactiveerd kunnen  worden. Aan de  hand van vragen ga je met elkaar in gesprek. De uitkomsten worden meegenomen in het landelijke advies dat de Raad van Ouderen later dit jaar uitbrengt. De gesprekstafel is toegankelijk voor ouderen uit  de provincie Groningen.

Dus wilt u graag uw stem laten horen en meepraten over het activeren van vitale ouderen lokaal, regionaal en landelijk? Schuif dan aan op 24 juni aan. Aanmelden kan via deze knop!

Back to top button