Geslaagde verwendag aan de Oude Schans in Delfzijl

Delfzijl – Lifestyle shop Vuur-steen organiseerde afgelopen zaterdag samen met de ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans, CS-Riders en TSN Thuiszorg een verwendag. Vanaf de Oude Schans konden patiënten en belangstellende een rondrit maken met de trikes van de CS-Riders onder begeleiding van motoren werd er een rit gemaakt door de gemeente Delfzijl. Behalve het ritje achterop een trike was er nog veel meer te doen. Voor de kinderen was er een levensechte knuffelbeer en ze konden ze geschminkt worden. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de band What’s New.

De motorrijders van de CS-Riders reden ook naar Woldendorp toe om daar een groep kinderen op te halen die wel een opkikkertje konden gebruiken om.

CS-Riders

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving, de activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan. Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeerd, dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

Back to top button