Geslaagde tweede editie van de Beleef Tjamsweer Fair

Sint 2023Sint 2023

Tjamsweer – Op vrijdag 19 mei vond de Beleef Tjamsweer Fair plaats in Appingedam en werd goed bezocht. Na het succes van vorig jaar pakte de organisatie het dit jaar groter aan met als thema ‘Alles draaide om Groningen’. Vanaf 10 uur ‘s ochtends was iedereen welkom om Groningen te zien, te horen en te proeven.

Er waren demonstraties van het Groninger paard het ringsteken op het Groninger paard was in trek bij de kinderen. en het schapenscheren. Ook waren er verschillende Groninger dierenrassen te bewonderen en waren er typisch Groninger gerechten om te proeven. Op het terrein stonden daarnaast oldtimer tractors en waren er verschillende workshops en activiteiten voor alle leeftijden. Zo kon je meedoen aan een Groningerpuzzel en op een vliegend tapijt stappen. De opbrengst hiervan ging naar Hospice de Schutse.

Wat deze editie nog groter maakte dan vorig jaar waren de hoeveelheid standhouders die aanwezig waren met hun eigen unieke, eigengemaakte producten.

Organisator Henny Klooster was blij met de groei van de Beleef Tjamsweer Fair: “We hebben ons best gedaan om er een mooie dag van te maken waarop alles draaide om Groningen. We hoopten dat veel mensen langs zouden komen om te genieten van de sfeer, de activiteiten en natuurlijk de Groninger gezelligheid.”

Back to top button