fbpx
30.3 C
Delfzijl
zondag 09 augustus 2020
Home Evenementen Geslaagde eerste editie pleinfeest Overdiep in Appingedam

Geslaagde eerste editie pleinfeest Overdiep in Appingedam

Appingedam – Het Overdiep in Appingedam stond zaterdag in het teken van het pleinfeest waar ondernemers van het Overdiep zich presenteerden aan het publiek. Voor de kinderen was er een luchtkussen en konden ze Bungy Jumpen. Madamme Pompadour was de helle middag aanwezig om de kinderen te vermaken met ludiek theater. Tevens konden de kinderen ballonnen laten maken door een ballonnenartiest en bij sneltekenaar Reinoud Bekkema konden ze een portret laten maken van zichzelf.

Op het podium zou De streetband Splash uit Apeldoorn optreden, maar door een fout in de planning bij de band hadden ze een verkeerde datum in de agenda en konden ze niet aanwezig zijn. Shantykoor Opwierde 2 uit Appingedam heeft daarna snel het podium opgebouwd om toch nog voor live muziek te zorgen op het plein feest.

Het Gezondheidscentrum was deze dag actief met een open huis, ook de politie die met een kantoor is gevestigd in het gezondheidscentrum was aanwezig. De Stichting Walk on had een rolstoelparcours uitgezet om mensen te laten ervaren hoe het om met een rolstoel dagelijkse hindernissen te nemen. Meer informatie over de stichting kunt u hier vinden.

loading...