14.2 C
Delfzijl
25 februari 2021 17:33

Geniet van een gratis high tea tijdens het Vraagelkaarcafé in Appingedam

Appingedam – Komt u ook naar het Vraagelkaarcafé in Appingedam voor een gezellige middag, bijzondere activiteiten en een gratis high tea bereid door deelnemers van het Vraagelkaarcafé? Op donderdagmiddag 20 april van 13:00 tot 16:00 uur organiseert Vraagelkaar, in samenwerking met het Noorderpoort College en ASWA, het derde Vraagelkaarcafé in Appingedam. U bent van harte welkom in de ASWA op de Burgemeester Klauckelaan 16. Deelname inclusief koffie of thee en een high tea is gratis, mits u zich van tevoren aanmeldt.

Doet u ook mee?

Tijdens het Vraagelkaarcafé kunnen alle Damsters genieten van bijzondere activiteiten in de zes cafés. In het VerwenCafé kunt u genieten van een (gezichts)massage of gratis gelakte nagels, het ICT-Café geeft uitleg over internet, uw tablet of telefoon, u kunt gezellig creatief aan de slag in het CreaCafé of het Haak- en BreiCafé, samen een spelletje spelen in het Praat- en SpelCafé en in het Heel-Appingedam-Bakt-Café kunt u samen de high tea voorbereiden.

Vraagelkaar is voor iedereen

De Vraagelkaarcafes verbinden Damsters met elkaar voor meer sprankjes geluk. Zo hebben de ‘koffiedaames’, die elkaar hebben ontmoet in een eerder Vraagelkaarcafé, het zo gezellig dat ze niet meer aan breien toekomen. En ook Vraagelkaarlid Sylvia heeft dankzij Vraagelkaar vele bijzondere contacten met andere behulpzame en creatieve leden opgedaan. Tijdens de inspiratieworkshop die door initiatiefneemster Janet Turkstra wordt gegeven, kunt u aangeven wat u leuk vindt om te doen of wat u voor een ander wilt betekenen. Vind u het bijvoorbeeld leuk om met een ander te wandelen, fietsen of een keer een kopje koffie te drinken? Of een klusje te doen, een boodschap mee te nemen of de hond uit te laten voor een Damster die dat goed kan gebruiken? Vraagelkaar, gewoon doen. Zo kan iedereen een sprankje geluk ervaren!

Aanmelden is verplicht

U kunt zich aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 088-7878901. Vermeld graag het café van uw keuze, dan rekenen wij op uw komst. Het aantal plekken is beperkt dus reageer snel om teleurstelling te voorkomen!

Volg ons op

10,924FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten