Gemeente Eemsdelta bedankt pleegouders met gratis bezoek aan MuzeeAquarium Delfzijl

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl – Afgelopen zaterdagmiddag 4 november zette wethouder Pier Prins de pleegouders in gemeente Eemsdelta in het zonnetje. Van 1 tot en met 8 november is de Week van de Pleegzorg. Tijdens deze week staan de pleegouders centraal. Belangrijk, want zonder hen is er geen pleegzorg.

Gratis bezoek MuzeeAquarium
Daarom bedankte de gemeente Eemsdelta alle pleegouders in de gemeente door hen de mogelijkheid te geven gratis het MuzeeAquarium te bezoeken. Vandaag was het zover en wethouder Pier Prins mocht de aanwezige pleegouders een bijzondere dag aanbieden namens de gemeente Eemsdelta.

‘Als gemeente zijn we de pleegouders dankbaar voor het fantastische werk dat zij doen. Zij openen de deuren van hun huis en hart voor kinderen die het zo hard nodig hebben en geven hen een tweede kans op een betere toekomst. Daarvoor verdienen zij alle lof’, aldus Pier Prins.

Pleegouder worden? Vraag dan een informatiepakket aan op Pleegouder worden | Pleegzorg.nl of meldt u aan voor een informatieavond bij Pleegzorg Groningen Hoe kan ik pleegouder worden? – Pleegzorg Groningen

Back to top button