Voor gebakken vis ga je vanaf 31 mei naar Cafetaria REX

Delfzijl –  Woensdag 31 mei is het eindelijk zo ver! Tijdens de voorjaarsmarkt begint bij Cafetaria REX in de Waterstraat in Delfzijl, de verkoop van gebakken vis.

Omdat de viswinkel aan het Vennenplein (naast de Lidl) de deuren heeft gesloten is het niet meer mogelijk om een gebakken visje te kopen in Delfzijl. Wiljan van Nieuwpoort is,  naast de eigenaar van de viswinkel ook eigenaar van Cafetaria REX in de Waterstraat. Daarom is besloten om de gebakken vis bij de Cafetaria te betrekken.

“Na een kleine aanpassing in de Cafetaria, staat onze visbakoven uit de viswinkel er. Na het sluiten van de Nieuwe Vischwinkel kunnen we onze klanten weer van dienst zijn met vers gebakken Lekkerbekjes en Kibbeling, aldus van Nieuwpoort.”
Tevens wordt de menukaart van Cafetaria REX uitgebreid met deze visproducten. In de cafetaria kon men al vis eten zoals zalm, sliptong en scholfilet. Dat wordt ter plekke in de pan gebakken maar daar komen lekkerbekjes en kibbeling bij.  Het is mogelijk om de vis mee te nemen maar ook om ter plekke te eten. “Verder maken wij nog steeds onze tonijnsalade en hete makreel. Ook dit kan men meenemen naar huis. “
“We hebben er enorm veel zin in om weer vis te gaan bakken. En de reacties van de klanten zijn erg positief. Men heeft onze visjes gemist, maar vanaf woensdag 31 mei is het dan zover.”Back to top button