Gaslek aan de Hoofdstraat in Meedhuizen gedicht

Meedhuizen – De gaslekkage aan de Hoofdstraat in Meedhuizen is gedicht. Bij werkzaamheden aan de Hoofdstraat in Meedhuizen is vrijdagmorgen een hoofdgasleiding geraakt. De uitstroom van het gas was goed hoorbaar. De hulpdiensten zijn bij omliggende huizen langs geweest om de bewoners te adviseren om ramen en deuren gesloten te houden.

Tijdens de werkzaamheden werd een tweede gaslek ontdekt in de zelfde leiding enkele meters verderop.

Medewerkers van Enexis hebben beide lekkages kunnen dichten. Door het lek zouden zo’n 1000 inwoners zonder gas zitten. De reparatie van de leiding kan nog enige tijd duren.

De schoolkinderen die hun basisschool in het dorp niet konden bereiken door het lek werden door de brandweer en politie naar school gebracht.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2082″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button