Frontale aanrijding op de N33 bij Holwierde

Holwierde – Bij een frontale aanrijding op de N33 ter hoogte van Holwierde zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen de bestuurster van de rode personenauto op de verkeerde rijbaan terecht kwam. De bestuurster van de blauwe golf deed nog een poging om de spookrijdende automobiliste te ontwijken, maar kon een frontale botsing niet meer voorkomen.

Beide inzittenden bleken na onderzoek door ambulancepersoneel lichte verwondingen te hebben opgelopen, vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig. De rijbaan van de N33 tussen Holwierde en Spijk werd tijdelijk afgesloten. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2203″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button