fbpx
11.6 C
Delfzijl
donderdag 28 mei 2020
Home Agenda tips Festival Vernuver Die op 29 september zoekt nog deelnemers

Festival Vernuver Die op 29 september zoekt nog deelnemers

Delfzijl – Op 29 september 2017 wordt er een festival georganiseerd door Bewonersbedrijf Delfzijl Noord in samenwerking met Stichting Kunstenaarscollectief De Draad om een feestelijk tintje te geven aan de opening van de Groen voor Rood Tuin, het nieuwe amfitheater en de sportkooi.

Het gratis te bezoeken Festival, met dank aan sponsoren, vindt plaats op het Groen voor Rood terrein aan de Waddenweg 16 in Delfzijl van 14.00 tot 22.00 uur. Op het programma staan vanaf 14.00 uur vele activiteiten voor kinderen zoals een voorstelling van Poppentheater Eya Popeya, Clown Knipoog met de Zeepbellen XXL komt, er is muziek, theater, een Open Podium waar je mag optreden en er valt nog véél meer te beleven en te doen… en kom verkleed in rood & groen! Voor volwassenen is er live muziek, een braderie, verkoop van drankjes en (h)eerlijk gegrilde hapjes uit de locomobarbecue en nog veel meer vermaak tot een uur of 10 ’s avonds.

Als je op wilt treden op het Open Podium of mee wilt doen aan de braderie dan graag zo spoedig mogelijk een E-mail sturen naar: groenvoorrood@outlook.com De laatste nieuwtjes over de festival worden gepubliceerd op www.facebook.com/GROEN-voor-Rood

Advertenties