8.6 C
Delfzijl
14 mei 2021 09:32

Familievoorstelling ‘Feest op de boerderij’ in de Molenberg

Delfzijl – Fien en Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien bij RTL Telekids, en op woesdag 28 februari ook in Theater de Molenberg met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.  

In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Deze vrolijke, leerzame voorstelling vol humor is een productie van Van Hoorne Entertainment en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Boerderij Experience

Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Woensdag 28 februari om 15:00 uur, bij Theater de Molenberg, Molenberg 11, Delfzijl. Kaartprijs €15,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen www.demolenberg.nl of telefonisch 0596 61 40 00.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,288VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten