30.4 C
Delfzijl
zondag 25 augustus 2019
Home Agenda tips Familiemusical Masha en de Beer in de Molenberg

Familiemusical Masha en de Beer in de Molenberg

Delfzijl – Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 24 februari komen ze ook naar Theater & congrescentrum de Molenberg in Delfzijl.

In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

Zondag 24 februari om 15.00, bij Theater & congrescentrum de Molenberg, Molenberg 11. Kaartprijs € 15,00, exclusief reserveringskosten.

Reserveringen: www.demolenberg.nl of telefonisch via 0596-614000. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer.

Advertenties
Advertenties