7.8 C
Delfzijl
14 april 2021 15:39

Expositie Verhalen van Groningen in binnenstad Appingedam

AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
StudieboekenStudieboeken
Vaker kopenVaker kopen
ComputerComputer

Appingedam – In samenwerking met de theaterproductie Jan Brons is terug! organiseerde De Verhalen van Groningen op zondag 5 juni jl. een Verhalencafé in Paviljoen Overdiep in hartje Appingedam. De opgetekende verhalen zijn nu in de binnenstad van Appingedam, aan het Overdiep, te zien.

De muzikale theatervoorstelling Jan Brons is terug! speelt op dit moment bij de voormalige steenfabriek aan de Langerijp in Appingedam. De voorstelling zocht de samenwerking met de Verhalen van Groningen om de betekenis van Jan Brons voor Appingedam en omgeving in woorden te vatten. Het resultaat is verschillende panelen met daarop de geschiedenis van Brons.  Deze borden staan in de binnenstad van Appingedam aan het Overdiep.

Niet alleen de Bronsmedewerkers komen op deze manier aan het woord, ook de personages uit de theatervoorstelling Jan Brons is terug! geven hun gevoel bij de Bronsmotor via deze borden weer. Ook hebben de verhalen een plek gekregen in de foyer van de theatervoorstelling Jan Brons is terug!

Jan Brons is terug! is nog tot 1 juli te zien. Op de site www.janbronsisterug.nl zijn de tickets voor de voorstelling, al dan niet gecombineerd met een arrangement, te boeken.

Volg ons op

11,065FansLike
1,424VolgersVolg
5,280VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten