fbpx
7.4 C
Delfzijl
1 december 2020 03:28

Expositie paardenschilderijen in Restaurant Veldzicht

Oosterwijtwerd – In Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd zijn vanaf 12 januari Paardenschilderijen van Ellie Schrotenboer te zien. De expositie is tijdens openingstijden te bezichtigen tot en met 30 juni.

Paardenpassie’ zo omschrijft ze haar voorliefde voor de geschilderde onderwerpen, ‘het zijn vooral vaak paarden’. Ellie werd lang geleden al geraakt door hun kracht, passie en trouw, maar ook door hun
kwetsbaarheid en speelsheid. Het bleef boeien en toen ze een aantal jaren geleden het schilderen ontdekte, werd het paard een van haar vaste onderwerpen.

Spelend met kleur, textuur en techniek brengt ze de paarden tot leven op het doek. Probeert het eigen karakter, de expressie en emotie weer te geven. En wat ze vooral belangrijk vindt is dat het fysiek klopt. De spiergroepen, de glans, het detail.

Meer of ander werk zien, volg dan de facebookpagina
of kijk op de website www.paardenschilderij.com

Volg ons op

10,593FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Coronabesmettingen bij verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl

Delfzijl - Er zijn coronabesmettingen vastgesteld bij een woonafdeling van verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl. Volgens zorg- en welzijnsorganisatie De Hoven, eigenaar van verpleeghuis Vliethoven,...