fbpx
12.4 C
Delfzijl
20 oktober 2020 21:43

Eerste week Hogeland on the move een succes

Uithuizen – In de zomervakantie hoeven kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar in gemeente het Hogeland zich niet te vervelen. Ze kunnen namelijk deelnemen aan “Hogeland on the Move” een initiatief van Beweegteam het Hogeland, Huis voor de sport Groningen, Jongerenwerk Barkema & de Haan, Mensenwerk Hogeland en MJD.

Afgelopen week was de eerste week van “Hogeland on the Move”, de activiteit Kanoën stond op het programma, maar liefst 80 kinderen/jongeren stapten in de kano.

Op maandag trapten we de week af in Wehe den Hoorn bij de Energiek, het was prachtig weer. Er werd zelfs nog gezwommen bij de sluis, deelnemers en begeleiders genoten, als dit een voorbode voor deze zomervakantie was, waren zij al tevreden!

Helaas bleek op dinsdag niets minder waar, we startten vanaf camping Marenland in Winsum, nog geen 10 minuten in de kano brak de hemel open en begon het verschrikkelijk te regenen. Met een nat pak vervolgden ze hun kano tour, want daarvoor waren ze immers gekomen! Geen kind heeft geklaagd, geweldig.

Donderdag waren we te gast bij de Maarlandhoeve in Uithuizen, maar liefst 32 kinderen hadden zich opgegeven, een geweldig aantal. Naar het haventje van Uithuizen en naar de brug in Doodstil maakte onderdeel uit van de route. Het was droog en het zonnetje brak zelfs nog door. Kortom een geslaagde eerste week.

Deze hele zomervakantie bieden we allerlei soorten activiteiten aan. Deze week staat in het teken van PANNA toernooitjes (voetbal). Een nerf toernooi en longboarden/slacklinen staan ook nog op het programma.

Neem een kijkje op de facebookpagina van “Beweegteam het Hogeland” of “Mensenwerk Hogeland” voor de laatste informatie m.b.t. onze activiteiten.

Geef je snel op via hogelandbeweegt@gmail.com

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten