fbpx
12.4 C
Delfzijl
20 oktober 2020 21:34

Aangepast programma Kriebeldam een groot succes

Appingedam – In de eerste week van de zomervakantie heeft Kriebeldam alsnog activiteiten voor de kinderen in Appingedam weten te organiseren. Verspreid over drie dagen en in drie verschillende leeftijdsgroepen hebben de kinderen zich prima weten te vermaken.

De woensdag was voor de allerjongste groepen. Er werden spellen gedaan, er lag een springkussen op het veld bij het ASWA-gebouw en tussen de middag werden er voor alle kinderen pannenkoeken gebakken. Uiteraard werden er ook speurtochten gelopen en werd er de hele dag door veel plezier gemaakt.

De donderdag en de vrijdag waren bedoeld voor de wat oudere kinderen. Helaas viel de planning deze dagen letterlijk een beetje in het water. Want waar het de bedoeling was om bosspellen te gaan doen op Ekenstein met een picknick in het park, moest er met name op de donderdag uitgeweken worden naar de grote zaal van het ASWA-gebouw. Ook hier was gelukkig volop de ruimte om leuke spellen te doen met de kinderen. Als afsluiter was er op de vrijdagavond nog een disco georganiseerd waarbij alle kinderen welkom waren. Omdat Kriebeldam nu maar drie dagen duurde gingen de kinderen niet om 16.00 uur naar huis maar om 19.00 uur.

Ondanks dat het programma in korte tijd in elkaar is gezet was het toch een succes en hebben een kleine honderd kinderen zich weten te vermaken. Voor volgend jaar hopen we dat iedereen weer mee kan doen. Want door alle regels die er momenteel gelden kon helaas ook niet onze hele groep vrijwilligers bij Kriebeldam aanwezig zijn en Kriebeldam is ook voor hen een belangrijke activiteit in de zomervakantie.

Nagenieten van de spelweken, of dit jaar de spel-drie-daagse kan natuurlijk met de foto’s die op www.kriebeldam.nl te vinden zijn.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten