Eemsdelta Innovatieprijzen uitgereikt

Delfzijl – Tijdens een drukbezochte netwerkbijeenkomst van Eemshaven.info zijn gisteravond in de Evenementenhal te Delfzijl de drie winnaars van de Eemsdelta Innovatieprijzen bekend gemaakt.

My Tec, Omega Green en de Stichting Door mensen hier voor mensen daar, ontvingen uit handen van Harm Post van Groningen Seaports en Sieger Dijkstra van Economic Board Groningen een cheque ter waarde van 5000 Euro. My Tec is succesvol met programma’s voor het verbinden van onderwijs met het bedrijfsleven, Omega Green produceert kunststoffen met als basis algen en Door mensen hier voor mensen daar houdt zich bezig met het stimuleren van sociale ondernemingen om lokale producten te produceren voor humanitaire hulp.

De cheque voor de drie winnaars geeft recht op een op maat gesneden begeleidingstraject door Venture Lab North bij het verder ontwikkelen door de drie prijswinnaars van de ingediende innovatieprojecten. Venture Lab Noord is een door de Rijksuniversiteit Groningen geïnitieerde organisatie die start ups en bestaande ondernemingen begeleidt.

Back to top button