Economic Board Groningen organiseert een webinar en online kenniscafés voor ondernemers

Groningen – De lokale en rijksoverheid hebben een pakket regelingen gerealiseerd om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Op vrijdag 10 april verzorgt Economic Board Groningen (EBG) een webinar (een live online sessie) voor ondernemers uit de provincie Groningen om deze regelingen toe te lichten en vragen erover te beantwoorden. Ook organiseert EBG een aantal online EBG Kenniscafés over diverse thema’s om ondernemers tijdens de coronacrisis te ondersteunen.

Webinar 10 april
Het webinar op vrijdagochtend 10 april is van 10.00 tot 11.00 uur en is bedoeld voor ondernemers (zzp’ers en mkb’ers) uit de provincie Groningen. De organisatie ligt in handen van Economic Board Groningen in nauwe samenwerking met Eemsdelta/EZ, Groningen Seaports, Provincie Groningen en de EZ-afdelingen van Gemeenten Het Hogeland, Loppersum, Midden-Groningen, Appingedam, Delfzijl en Oldambt. Tijdens het webinar legt specialist Johan Smit (Smit Accountants in Delfzijl) stap voor stap uit wat de ondernemersregelingen inhouden, voor wie ze bestemd zijn en hoe je er gebruik van kunt maken. Ook is het mogelijk om vragen te stellen tijdens het webinar. Aanmelden kan via https://www.economicboardgroningen.nl/webinar-ondernemersregelingen-coronacrisis.

Online EBG Kenniscafés
Om een alternatief te bieden voor een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio, komt EBG met een aantal online EBG Kenniscafés over onderwerpen die juist in deze tijd actueel zijn voor ondernemers. Deze Kenniscafés zijn van 9.00 tot 12.00 uur. Op 14 april is het thema ‘acquisitie op afstand’, op 21 april ‘een online verkoopgesprek voeren’ en op 28 april wordt dieper ingegaan op ‘Business model op de schop door de coronacrisis?’ Aanmelden voor 14 april kan via www.economicboardgroningen.nl/acquisitie-op-afstand. Hier staan ook de linken naar de aanmeldformulieren voor de twee andere Kenniscafés.

Economic Board Groningen tijdens de coronacrisis
Economic Board Groningen is bereikbaar per telefoon, e-mail en WhatsApp. Op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur zijn de accountmanagers daarnaast bereikbaar via de chat op onze website. Ondernemers of zzp’ers uit Noord- of Midden-Groningen met vragen of behoefte aan advies kunnen contact opnemen.

Back to top button