fbpx
8.8 C
Delfzijl
20 januari 2021 19:26

EBG Kenniscafé voor ondernemers die op zoek zijn naar subsidie

Zuidwolde – Op maandag 11 maart organiseert Economic Board Groningen (EBG) het EBG Kenniscafé “Subsidies. Geld voor het oprapen?!” EBG Kenniscafé is een informele bijeenkomst voor ondernemers in Noord- en Midden-Groningen met wisselende thema’s, gericht op de behoefte van de ondernemer.

Uit contact met verschillende ondernemers uit Noord- en Midden-Groningen is gebleken dat er behoefte is aan meer kennis over diverse onderwerpen. De trigger voor de Economic Board Groningen om EBG Kenniscafé te organiseren.

Sprekers uit de regio
Het vierde EBG Kenniscafé gaat over subsidiemogelijkheden in Noord- en Midden-Groningen. Tijdens deze middag krijgen de deelnemers informatie over relevante subsidies en kunnen ze in gesprek gaan met subsidieverstrekkende partijen. Ronald Vlonk en Gerwin Wiersma van de Provincie Groningen vertellen over de Regionale Investeringssteun Groningen (RIG), de Groninger ondernemersregeling (GO) en Innovatief en duurzaam MKB. Annigje Faber en Rob Bergsma van Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) vertellen over VIA, MIT, KEI en de regelingen van Economic Board Groningen.

Subsidie-voorbeelden uit de praktijk 
Aldrik Sebens, eigenaar van Duroflame in Bedum vertelt over zijn ervaringen met de InnovatieregelinG, de AdviesregelinG en het GROEIfonds van EBG. En Vita van der Lijke van Roadbear Studios in Oudeschip vertelt wat de InnovatieregelinG van EBG haar heeft gebracht. 

Netwerken met kennistafels
Na het gezamenlijke gedeelte kunnen ondernemers aan de kennistafels in gesprek gaan met de Provincie Groningen en met SNN. Zij kunnen vragen stellen en het is mogelijk wat dieper in te gaan op een bepaalde regeling. Ook is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers.

Aanmelden
Het EBG Kenniscafé vindt plaats op maandag 11 maart vanaf 15.30 uur in Rietland, Oosterseweg 62 in Zuidwolde.

Ondernemers uit Noord- en Midden-Groningen kunnen zich gratis aanmelden voor EBG Kenniscafé, via www.economicboardgroningen.nl/ebgkenniscafé

Volg ons op

10,792FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten