fbpx
6.6 C
Delfzijl
1 december 2020 06:32

Dubbelconcert Shantykoor Lopster Störmvogels in centrumkerk Delfzijl

Delfzijl – Shantykoor de Lopster Störmvogels uit Loppersum organiseert op zaterdag 5 oktober in samenwerking met de eigenaar van de voormalige Centrumkerk in Delfzijl, Sjirk de Jong, tevens één van de sponsoren van de vereniging voor het eerst een Dubbelconcert.

In de voormalige Centrumkerk aan de Kerkstraat 25 in Delfzijl wordt op zaterdag 5 oktober aanstaande 2 verschillende concerten gegeven. Dat is best uniek te noemen.

Het idee ontstond toen Sjirk de Jong van makelaarskantoor BrandsmaDeJong uit Delfzijl werd gevraagd om iets voor onze vereniging te kunnen betekenen.

Als tegenprestatie zou de Lopster Störmvogels twee verschillende concerten op één dag gaan houden.

Zaterdag 5 oktober aanstaande is het dan zo ver. De benedenverdieping van de voormalige Centrumkerk zal worden omgetoverd tot een heus concertzaal. De akoestiek van de zaal is fantastisch en het koor van de Lopster Störmvogels kijkt dan ook echt uit naar de twee concerten.

Het eerste concert begint om 15:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en het tweede concert begint om 20:00 uur en duur tot ongeveer 22:00 uur. Kortom een gezellige middag- en of avond vol met bekende shanty-,zeeman- en meezingliedjes.

Per concert zijn er nog maar 50 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want Vol is Vol

De kaarten kunt u kopen a € 7,50 per persoon en per concert bij CIGO, Schoolstraat 6, Delfzijl. De zaal is om 14:30 uur open voor het eerste concert en om 19:30 uur voor het tweede concert.

De eerste kop koffie/thee met koek is geheel GRATIS tegen inlevering van uw entreekaart.

U kunt de kaarten eventueel reserveren via het e-mailadres pr@lopsterstormvogels.nl

De kaarten liggen dan klaar bij de entree van de voormalige Centrumkerk, mits de kaarten vooraf zijn betaald op bankrekening NL53 RABO 0148 6910 80 tnv Lopster Stormvogels onder vermelding “Delfzijl”.

Volg ons op

10,593FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Coronabesmettingen bij verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl

Delfzijl - Er zijn coronabesmettingen vastgesteld bij een woonafdeling van verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl. Volgens zorg- en welzijnsorganisatie De Hoven, eigenaar van verpleeghuis Vliethoven,...