Brandweer rukt uit voor melding van een gaslucht aan het Ganzenerf

Delfzijl – Een aantal woningen aan het Ganzenerf in Delfzijl zijn maandagavond tijdelijk ontruimd geweest nadat er een gaslucht werd geroken. Het vermoeden bestond dat deze lucht uit de kruipruimte kwam. Om zeker te zijn van de veiligheid van de bewoners besloot de brandweer om te ontruimen.

De brandweer heeft bij deze woningen metingen uitgevoerd in de kruipruimtes. Al snel bleek dat er geen gevaar was voor de omliggende huizen en konden de bewoners weer naar huis. Een monteur van Enexis kwam ter plaatse om uit te zoeken waar de gaslucht precies vandaan is gekomen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2208″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button