Drie personen, waaronder het slachtoffer, aangehouden na steekpartij in Delfzijl

Delfzijl – De politie heeft naar aanleiding van het steekincident gisteravond in een woning aan het Kraaienbos in Delfzijl drie personen aangehouden, waaronder het slachtoffer. Het gaat om twee minderjarige jongens van 16 jaar uit Delfzijl en een 25-jarige man uit dezelfde plaats. De 25-jarige man raakte zwaargewond bij het incident.

Omstreeks 22:00 uur gisteravond kregen de hulpdiensten een melding van een steekincident. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse, evenals twee ambulances. Ook werd er traumahelikopter opgeroepen, deze bleek achteraf niet nodig en werd nog voor deze ter plaatse was afgemeld.

Volgens een woordvoerder van de politie blijkt er niet alleen te zijn gestoken, maar vonden er ook andere geweldsincidenten plaats. Zo bleken de ruiten van een woning aan het kraaienbos te zijn ingeslagen.

Naast het 25-jarige slachtoffer, is ook één van de minderjarige jongens naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Het drietal zit vast voor poging tot doodslag. De politie is nog volop bezig met het onderzoek om duidelijk te krijgen wat er gisteravond precies heeft plaatsgevonden.

Lees ook: Man raakt zwaargewond bij steekpartij in Delfzijl

Back to top button