fbpx
17 C
Delfzijl
maandag 06 juli 2020
Home Agenda tips Doe mee aan de Natuurwerkdag op zaterdag 3 november!

Doe mee aan de Natuurwerkdag op zaterdag 3 november!

Delfzijl – Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag.

De provinciale Landschapsbeheerorganisaties organiseren in samenwerking met LandschappenNL de Natuurwerkdag voor de 18e keer op ruim 560 locaties door heel Nederland. Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen; zagen, snoeien en meer.

De locaties in Delfzijl zijn het bosgebied Tuikwerderrak, Parkbos Woldendorp en het Biessumerbos. Voor alle locaties geldt: ervaring is niet nodig. De gemeente Delfzijl,  Groninger Landschap of Natuurmonumenten zorgt voor het materiaal om mee te werken. Landschapsbeheer is de initiatiefnemer van de vrijwilligersdag in het groen.

De Natuurwerkdag is een groene work-out die ook bijdraagt aan het behoud van natuur en landschap. Jong en oud kunnen op deze dag buiten aan de slag. Steeds meer mensen ervaren dat bewegen en groen een positieve weerslag hebben op de algehele gezondheid. De combinatie van deze twee geeft een boost voor de deelnemer en het landschap. Op meerdere locaties zijn speciale groene work-out activiteiten.

Aanmelden kan via de website van Natuurwerkdag. Na het invoeren van de postcode, krijgt u een overzicht van de Natuurwerkdag-locaties en een omschrijving van de werkzaamheden. Na aanmelding volgt meer informatie.

Advertenties