vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Djembécursus in Loppersum

spot_img

Loppersum – Tijdens het Lagestraat festival in Loppersum afgelopen september, waren er veel positieve geluiden over de workshop Djembé, die aan het einde van de festivaldag gevolgd kon worden. Djembé leeft in Loppersum!

Docent Harvey Mercera heeft het initiatief genomen om Loppersum te laten swingen met de Djembéritmes. In een vijf-weekse cursus krijgen de mensen, uit Loppersum en omgeving, de kans om kennis te maken met dit prachtige Afrikaanse instrument. Voor iedereen die zich wil onderdompelen in de pakkende ritmes biedt deze cursus een mooie kans.

De lessen zullen vanaf 9 januari plaatsvinden in het Dorpshuis in Loppersum op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.20 uur kunnen de deelnemers terecht in de benedenzaal. Je hoeft geen eigen djembé te hebben, voor de instrumenten wordt gezorgd.

Weet je niet zeker of deze djembécursus iets voor jou is, maar je wilt het wel graag proberen? Kom dan kennismaken op de eerste avond van 19.30 uur tot 19.40 uur. Als je het leuk vind kun je blijven tot het einde van de les en de volledige vijf-weekse cursus blijven volgen.

Heel graag tot ziens op 9 januari om 19.30 uur in ONS DORPSHUIS IN LOPPERSUM.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten