woensdag 4 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Discussieavond tegen windmolens vrijdagavond afgelast na dreigbrief

spot_img

Meedhuizen – De discussieavond tegen de plannen voor uitbreiding van het windpark bij Delfzijl vrijdagavond in Meedhuizen is uitgesteld. De avond die wordt georganiseerd door het burgerinitiatief tegen windturbines gaat niet door omdat een van de sprekers een dreigbrief heeft ontvangen.

De avond die plaats zo vinden in Dorpsherberg Lanting in Meedhuizen was bedoeld om onder meer met leden van de Delfzijlster politiek in discussie te gaan over de uitbreiding van het windpark bij Delfzijl.

Dreigbrief
Het burgerinitiatief schrijft: ‘Helaas zijn wij genoodzaakt bovengenoemde avond uit te stellen. De reden hiervan is dat de zaalverhuurder, na overleg met de burgemeester grote twijfels heeft om de avond op een verantwoorde wijze te laten plaatsvinden. De reden ligt gelegen in het feit dat een van de sprekers een dreigbrief heeft ontvangen. Inmiddels is hierover aangifte bij de politie gedaan.’

‘De veiligheid van de aanwezigen en in het bijzonder van de sprekers kan door deze bedreiging niet worden gewaarborgd.’

Gezien het tijdstip van het verbod, de aanvang van de avond en de organisatie hiervan is er te weinig tijd om een vervangende locatie te organiseren.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin

Populaire berichten