13.1 C
Delfzijl
15 juni 2021 06:14

Benefietfestival shantykoor “De Lopster Störmvogels”

spot_img

Loppersum – Shantykoor “De Lopster Störmvogels” organiseert op 31 maart een Benefietfestival ten behoeve van het Mart en Tinifonds. Er zal met medewerking van een zestal koren een gevarieerd programma ten gehore worden gebracht.

Naast Shantykoor “De Lopster Störmvogels” doen belangeloos de volgende koren mee aan het Benefietfestival: Amusementskoor Ratjetoe, Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts, Shantykoor de Magellan Singers, Shantykoor Armstrong’s Patent en Piratenkoor The Lady Pirates. De presentatie is in handen van niemand minder dan Jaap Nienhuis, beter bekend als Jobke Nainhoes, oud presentator van RTV Noord.

De opening om 10.15 uur wordt gedaan door burgemeester Rodenboog van de gemeente Loppersum. Een entreekaartje kost slechts € 5,- en komt geheel ten goede aan het Mart en Tinifonds. Tijdens het festival kan men ook een vrijwillige donatie doen in de daarvoor bestemde donatiebus. Omstreeks 16.00 uur wordt er een cheque met de opbrengsten uitgereikt aan Het Mart en Tinifonds.

Met het Mart en Tini Fonds ondersteunt het Martini Ziekenhuis zieke kinderen en hun ouders. Zij doen dit omdat ze graag iets extra’s voor hen willen doen. Iets dat de ingrijpende ervaring van een ziekenhuisopname een beetje kleur en warmte geeft.

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Gemeente Loppersum, Loket
Leefbaarheid, Kansrijk Groningen, Groningen Seaports, AH Scheffers uit Loppersum, Tuincentrum Doff-Eltariek uit Uithuizen, Peter Beereboom Licht, Geluid en Beeld uit Loppersum, Disco-n-Action uit Middelstum en DePrint uit Winsum.

Noteer het in uw agenda:
Wanneer: Zaterdag 31 maart
Waar: Sporthal de Boshal, Bosweg 27d in Loppersum.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
AutoAuto
DierDier

Populaire berichten